Vyriškų plaukų priežiūra: kaip išsirinkti teisingą šampūną?

Vyriškų plaukų priežiūra: kaip išsirinkti teisingą šampūną?

Plaukų priežiūros pasirinkimas vyrams neretai tampa tikru iššūkiu ir jie šią užduotį dažniausiai patiki moterims – jos gi geriau nusimano šioje srityje. Tiesa, nuo atsakingo rinkimosi juos dažnai atbaido ir didelė pasiūla bei ne itin konkretus žinojimas, ko reikia tau pačiam. Ne paslaptis, kad vyrų galvos oda daugeliu atveju yra pastebimai jautresnė nei moterų – ji linkusi sausėti ir pleiskanoti ar priešingai – itin gausiai riebintis, todėl tinkamai parinkti priemones yra ypač svarbu, nes tik tokiu būdu galima išspręsti kasdien varginantį niežulį, dirginimą, plaukų slinkimą bei kitas problemas. Patarimais, padėsiančiais teisingai pasirinkti vyrišką šampūną, dalinasi ilgametę patirtį sukaupę Atwins plaukų priežiūros profesionalai.

Kasdienė plaukų priežiūra ir jautri galvos oda

Visų šampūnų pagrindinė paskirtis yra valyti ir plauti galvos odą, pašalinti nuo jos negyvas odos ląsteles ir kitų produktų likučius. Vis dėlto, renkantis šampūną kiekvienai dienai, verta dėmesį atkreipti ir į kitas jo funkcijas. Jautrią, sausėti ar pleiskanoti linkusią galvos odą, kuri greitai sudirgsta reaguodama į aplinkos poveikį ar naudojamas kosmetikos priemones, patyrę stilistai ir plaukų priežiūros profesionalai siūlo kasdien palepinti ypač švelniu Multi Active valomuoju šampūnu iš specialiai vyrams sukurtos Nook Man‘s Ritual produktų linijos. Jis efektyviai šalina pleiskanas, sebumą ir prakaitą, todėl puikiai tiks ir kovojantiems su riebios galvos odos sukeliamais nepatogumais.

Silpnų ir slinkti linkusių plaukų priežiūra

Kita dažna problema, su kuria susiduria įvairaus amžiaus vyrai – plaukų slinkimas. Stimuliuojantys šampūnai – puiki prevencinė priemonė, kuri yra ypač efektyvi ankstyvuoju plaukų slinkimo periodu. Vis dėlto, svarbu atkreipti dėmesį ne tik į šampūno funkcionalumą, bet ir į jo sudėtį. Štai Nook Heroes stimuliuojančio šampūno sudėtis praturtinta natūralios kilmės veikliosiomis medžiagomis, kurios sukuria rezultatą be žalos jūsų odai ir gamtai. Net 98 proc. šio šampūno ingredientų yra natūralios kilmės, jo sudėtyje nėra parafinų, silikonų ir kitų nenatūralios kilmės priedų. Šis silpnų, trapių ir slinkti linkusių plaukų priežiūrai sukurtas produktas suteikia jiems sveiką išvaizdą ir padeda juos atgaivinti bei saugo nuo nusilpimo. Be to, šampūnas sustiprina ir stimuliuoja galvos odą, todėl kartu yra gerinamas ir jos balansas bei bendra būklė. Reguliariai naudojant tokią priemonę, tvirtėja plaukų struktūra, todėl jie atrodo sveikesni ir gyvybingesni.

Žilų plaukų priežiūra

Dar vienas šampūnas, kuris itin pravers kiekvienam žilaplaukiam vyrui – Man’s Ritual Silver Rain šampūnas. Šis šampūnas puikiai neutralizuoja geltonus, oranžinius tonus bei kitus šiltus atspalvius, todėl tinka žilų, šviesių plaukų ir net barzdos priežiūrai. Beje, šios priemonės sudėtis – taip pat daugiausia natūralios kilmės, tad gamtos sukurtos veikliosios medžiagos efektyviai maitina, drėkina ir sutvirtina plaukų skaidulas, taip atkuriant jų spindesį, elastingumą ir glotnumą.

Plaukų priežiūra skubantiems

Atwins plaukų priežiūros profesionalai taip pat pastebi, kad vyrams bene svarbiausia yra tai, kad priemonės, kurie jas naudoja, veiktų. Dar geriau, jei poveikis yra keleriopas. Prie tokios kasdienės filosofijos puikiai dera specialiai jiems sukurti ir kasdienybę gerokai palengvinantys produktai – tokie kaip skubantiems skirtas Nook Comfort du-viename šampūnas-kondicionierius. Jis puikiai valo, regeneruoja ir drėkina plaukus, todėl tinka kasdieniam galvos trinkimui ar dažnam prausimuisi po treniruotės. Gamtos galia praturtintas šampūnas atlieka ir kondicionieriaus funkciją – minkština plaukus ir suteikia jiems gyvybingumo. Tai ypač aktualu tiems, kurių plaukai kiek ilgesni ar išsausėję.

Atwins plaukų priežiūros profesionalai atrinko geriausiai vyrams tinkančius produktus, kuriuos patogiai galite įsigyti ATWINS tinklapyje.

Naujienos iš interneto