Vytaras Radzevičius

Pagrindinis puslapis Vytaras Radzevičius
Šešios priežastys kodėl verta aplankyti Dzūkijos perlą Merkinę
Įrašas

Šešios priežastys kodėl verta aplankyti Dzūkijos perlą Merkinę

A. Ramanausko – Vanago portretas, nupieštas ukrainiečių kariškio Visada smagu išsirengti į kelionę, iš kurios grįžtame pakylėti: daugiau sužinoję, praturtėję emociškai ir pailsėję. Merkinė, neabejotinai, yra viena iš tokių turiningų krypčių, – rašoma pranešime spaudai. Kodėl verta aplankyti šį Dzūkijos perlu vadinamą miestelį pasakoja Merkinės kraštotyros muziejaus direktorius Mindaugas Černiauskas, Lietuvos partizanų vado Adolfo Ramanausko-Vanago...

V. Radzevičius kviečia pažinti Ukrainą per jos kulinarinį paveldą – Sumų krašto tarkuotų blynų receptas
Įrašas

V. Radzevičius kviečia pažinti Ukrainą per jos kulinarinį paveldą – Sumų krašto tarkuotų blynų receptas

www.voruta.lt Keliautojas ir žurnalistas Vytaras Radzevičius šiltai prisimena savo keliones į Ukrainą. Ten jis ne kartą ragavo nacionalinius šios šalies patiekalus, o šiandien kviečia pasigaminti nuostabaus skonio Sumų krašto tarkuotus blynus su grybais. Šiam receptui, palaikydamas vietinius gamintojus, Vytaras rinkosi tik lietuviškų prekių ženklų produktus, kuriuos galima rasti „Rimi“ parduotuvėse – kiekvienos kategorijos lentynose jie...

V. Radzevičius dalijasi šventiniu uošvės virtinių su baravykais receptu: „Kūčių be jų neįsivaizduoju“
Įrašas

V. Radzevičius dalijasi šventiniu uošvės virtinių su baravykais receptu: „Kūčių be jų neįsivaizduoju“

Vytaras Radzevičius. Žygimantas Gedvila/BNS foto www.voruta.lt Didžiosios žiemos šventės – tai susitikimų su artimaisiais metas, kai prisimenamos šeimos tradicijos, o iš namų virtuvės sklinda gardžių patiekalų kvapai. Kone kiekviena lietuvių šeima turi savo iš kartos į kartą paveldimus Kūčių patiekalų receptus. Ne išimtis ir keliautojo bei žurnalisto Vytaro Radzevičiaus šeima, šventėms visada gaminanti uošvės virtinius su...